BELCCO Hasselt, uw schoonmaakbedrijf in Limburg

Schoonmaakbedrijf in Limburg biedt veelheid aan diensten

Schoonmaken is een vak. En dat laat u natuurlijk graag over aan professionals. Zeker als het perfect moet zijn omdat het ook iets over u zegt. U heeft een bedrijf en u wilt dat uw bedrijfsgebouw er perfect uitziet? Ga voor een schoonmaakbedrijf in Limburg naar BELCCO en laat u overtuigen door onze experts en de veelheid van onze diensten.

Een schoon gebouw en propere werkomgeving is een indruk die uw gasten zich zullen herinneren en verbinden aan uw producten of diensten. Belangrijk genoeg dus om daarin te investeren. 

 

Kwaliteit is voor schoonmaakbedrijf Limburg BELCCO dagelijkse kost

Wanneer u kiest voor BELCCO haalt u een schoonmaakbedrijf in huis waarmee u volledig op safe speelt. Safe omdat u weet dat u met vakmensen te maken heeft en safe omdat u mag rekenen op een constant kwaliteitsniveau van ons werk. Daar mag u ons uiteraard op afrekenen omdat wij grote waarde hechten aan het voortdurend beoordelen van het geleverde schoonmaakwerk. Ook onze medewerkers worden gemonitord en daar waar nodig bijgestuurd. Kwaliteitscontroles zijn voor ons dagelijkse kost. 

Wat heeft BELCCO, als professioneel schoonmaker, u te bieden? Het schoonmaken van:

 

Goed opgeleid schoonmaakpersoneel bij BELCCO

Hebben we het over schoonmaken, dan kunt u ervan uitgaan dat dit grondig en consequent gebeurt. Hiervoor worden nauwkeurige schoonmaakprotocollen opgevolgd waarbij specifieke schoonmaakproducten gebruikt worden. Niet verwonderlijk dus dat onze medewerkers grondig opgeleid worden om hun werk te kunnen uitvoeren. Dit om uw materiaal, kantoorinventaris en werkuitrusting te sparen en met veel voorzichtigheid te behandelen.

Beschadigingen door verkeerde reinigingsmiddelen of manipulaties moeten vermeden worden en daarvoor is een bepaald niveau kennis nodig van reinigingsmaterialen en – methoden. Het personeel van ons schoonmaakbedrijf in Limburg wordt op regelmatige basis bijgeschoold om hen voldoende kennis aan te reiken hun werk optimaal uit te voeren.

 

Covid- 19 – desinfecteren van werkruimtes

Sinds de uitbraak van de pandemie rond corona is BELCCO ook actief in het desinfecteren van ruimtes tegen dit besmettelijke virus. Wanneer er binnen uw organisatie een besmetting of meerdere zijn vastgesteld, is het van belang alle werkruimtes zo snel mogen te laten desinfecteren. Alleen op deze manier is verspreiding van het virus af te remmen en kan het overige personeel zo snel mogelijk haar werkzaamheden ter plaatse hervatten. Uw bedrijfsprocessen lopen met een grondige schoonmaak zo weinig mogelijk vertraging op. Wat doet ons schoonmaakbedrijf in Limburg voor u in geval van een coronabesmetting ?

 • Alle contactpunten worden gereinigd
 • Alle oppervlaktes worden afgenomen en schoongemaakt
 • Vloeren worden zorgvuldig met hulp van een vernevelaar behandeld met een virucide
 • De ruimtes worden uitvoerig gelucht

De desinfectie van Covid-19 vindt plaats met een biologisch afbreekbaar en niet giftig schoonmaakmiddel

Zijn de ruimtes volledig gedesinfecteerd, is het raadzaam deze schoonmaakwerkzaamheden op een dagelijkse basis te herhalen om nieuwe besmettingen te voorkomen. Schoonmaakbedrijf BELCCO in Limburg kan een voorstel maken waarin de dagelijkse schoonmaak en desinfectie worden opgenomen. 

 

Welke elementen van uw werkruimte dienen te worden gedesinfecteerd? 

Alle voorwerpen die regelmatig worden aangeraakt door uw medewerkers worden schoongemaakt. De zogenaamde contactpunten zijn haarden voor nieuwe besmettingen en dienen dus met regelmaat te worden gereinigd om risico’s zoveel mogelijk te beperken. Denk aan :

 • Deurklinken en raamsluitingen
 • Sanitaire ruimten
 • Kopieermachines
 • Telefoons
 • Serviesgoed
 • Keukenapparatuur
 • Handgrepen dossierkasten
 • Bedrijfsauto’s
 • Overige werkapparatuur

 

Aanvullende diensten rondom schoonmaken en verzorgde werkomgeving

Afgezien van alle reguliere schoonmaakdiensten die ons schoonmaakbedrijf in Limburg voor u kan uitvoeren, zijn er ook werkzaamheden die in het verlengde liggen van een schone en verzorgde werkomgeving. Zo bieden wij u ook:

 • Sneeuwruimen (ook zout strooien)
 • Afvalverwerking
 • Groenvoorziening
 • Ongediertebestrijding
 • Specialistische schoonmaak van computers of kantoorapparatuur

Vraag ernaar wanneer u overweegt een offerte op te vragen voor het schoonmaken van uw kantoren, werkruimtes, woonruimte of leefruimtes

 

Waar vindt u ons?

Belcco - Schoonmaakbedrijf Limburg

Hasselt

Centrum-Zuid 1042

3530 Houthalen

Tel +32 (0) 13 77 10 73

Fax +32 (0) 13 31 29 79

Mail : hasselt@belcco.be

 

Onze schoonmaakdienst in België is ook beschikbaar in het hele land. Contacteer ons schoonmaakbedrijf in Antwerpenin Brussel, in Leuven, in West-Vlaanderen of in Gent voor meer informatie. 

Ik wens gecontacteerd te worden over schoonmaak in Limburg