Desinfectie door de specialist

Specialisten in desinfectie bedrijf - BELCCO

Protocollen hygiëne en desinfectie Corona voor ondernemingen

Op dit moment is het Coronavirus een actuele zorg in de hele maatschappij. Wereldwijd, en dus ook in België. De snelle verspreiding van het virus heeft op bedrijven een behoorlijke impact omdat er nogal veel gevraagd wordt op het gebied van hygiënevoorschriften, protocollen en desinfectie van een bedrijf. En dat is een aanzienlijke belasting op de normale processen en werksituatie. Elk bedrijf wil zijn werknemers een veilige en schone werkomgeving bieden. Een regelmatige reiniging en desinfectie van werkruimten is hiervoor essentieel. 

 

Desinfectie bedrijf na coronabesmetting

BELCCO is een specialist als het aan komt op een grondige desinfectie. Bedrijf en werkruimten worden door onze vakmensen nauwgezet gereinigd. Dankzij onze consequente aanpak, wordt de kans op besmetting door Covid-19 aanzienlijk verkleind. Desinfectie van oppervlakten en contactpunten neutraliseert de aanwezigheid van eventuele virusresten. Ons gespecialiseerde ploeg komt direct ter plaatste wanneer er een coronabesmetting in uw bedrijf is geconstateerd. Bureaus, werkruimten en kantoren dienen te worden gedesinfecteerd alvorens u uw werkprocessen weer kunt hervatten.  

 

Hoe verloopt desinfectie bedrijf na constatering Covid-19 ?

Wat reinigen we : 

 • Alle oppervlakten en contactpunten met desinfecterend reinigingsmiddel
 • Werkruimtes met een vernevelaar en desinfectiemiddel
 • Na afloop van de desinfectie zorgen we voor een grondige ventilatie van de werkruimten

Uiteraard werkt BELCCO uitsluitend met niet-giftige desinfectiemiddelen. Het zijn reinigingsmiddelen die ook in een ziekenhuisomgeving gebruikt worden. Het desinfectieproduct is veilig voor de mens, biologisch afbreekbaar en bevat geen oplosmiddelen, en is daarom niet schadelijk voor computers of andere kantoorapparatuur. 

 

Frequentie preventieve reiniging bedrijf 

Ook als u geen recente besmettingen met coronavirus in uw bedrijf heeft meegemaakt, is het van belang uw werkruimten preventief te desinfecteren. Wanneer uw werknemers niet thuis kunnen werken en dus dagelijks naar kantoor of de bedrijfsruimte komen, is het van groot belang de risico’s op een besmetting te verkleinen. Uw collega’s komen dagelijks in contact met andere mensen en op plaatsen waar zij besmet kunnen raken. Een preventieve service desinfectie bedrijf verkleint de risico’s van een coronabesmetting op de werkplek aanzienlijk. 

 

Preventieve desinfectie bedrijf houdt in :

 • Reiniging en desinfectie van oppervlakten in gemeenschappelijke werkruimtes (sanitair, garderobes) in bedrijfsgebouw, kantoren of woning
 • Deuren en deurklinken met desinfecteermiddelen ontsmetten
 • Het desinfecteren van lichtschakelaars, bedieningspanelen, handgrepen, leuningen, toiletten, kranen, keukenunits, etc.
 • Desinfectie van tafels, stoelen, bureaus en overig meubilair
 • Bedrijfsvervoer reinigen met virusdodende producten: bedrijfsauto’s, heftrucks etc.

BELCCO adviseert deze preventieve desinfectie bedrijf- dienst minimaal twee tot vijf keer per week te laten uitvoeren. Bij voorkeur elke dag om risico’s tot een minimum te beperken. Belangrijk blijft natuurlijk uw werknemers en huisgenoten te wijzen op de inmiddels bekende adviezen van regelmatig handen wassen, niezen in de elleboog en onderling afstand houden. Een ander belangrijk onderdeel van preventie is het goed ventileren van kantoren en bedrijfsruimtes. Ramen voor en na werktijd, en ook tussendoor (pauzes), openen en ruimten ventileren. 

 

Coronaproof : desinfectie bedrijf verkleint risico’s van uw werknemers

Is uw bedrijf coronaproof? Schakel het specialistische team van BELCCO in om dit samen met u te bepalen. Zij kunnen naast het desinfecteren van uw bedrijfsruimten ook advies geven over hoe besmettingen te voorkomen zijn. Zo gaat desinfectie van uw bedrijf of woning verder dan de desinfectie van oppervlakten en het monitoren van het binnenklimaat. Voorwerpen die vaak – door meerdere personen - worden aangeraakt in een werkomgeving zijn:

 • Bestek en serviesgoed
 • Kantoorapparatuur
 • Linnengoed (handdoeken keuken en sanitair)
 • Bedrijfskleding

Vertrouw een desinfectie bedrijf-behandeling toe aan een specialist die garant staat voor een perfecte uitvoering van uw wensen. BELCCO is een competent desinfectie bedrijf dat Covid-19 zeer serieus neemt en actief is in heel België. 

 

Desinfectie bedrijf na overlast of plaag ongedierte

Naast de desinfectie of ontsmetting van bedrijven rondom Covid-19 houdt BELCCO zich ook bezig met de bestrijding van ongedierte. Een op het eerste gezicht onschuldige infectie vergeleken bij Covid-19. Desondanks kan een infectie van schadelijke dieren flink wat schade aan uw bedrijf of bedrijfsgoederen geven. Wij bieden hulp bij:

 • Insecten (wespen, bijen, mieren, kakkerlakken, vlooien, ovenvisjes)
 • Ratten
 • Muizen
 • Duiven (uitwerpselen aan gevels en dakranden)

Ik wens gecontacteerd te worden over desinfectie