BELCCO Gent, uw schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen

Schoonmaakbedrijf in Gent - Belcco, uw schoonmaakpartner voor héél België

Ons schoonmaakbedrijf in Gent biedt een veelheid aan diensten. We hebben een ruime ervaring in elk aspect van schoonmaakdiensten. BELCCO is een bundeling van vakkennis, decennialange ervaring en een tomeloos enthousiasme. Dat maakt ons bedrijf in schoonmaak tot wat het is: een betrouwbare partner voor een perfecte schoonmaak in héél België.

 

Wat heeft het schoonmaakbedrijf in Gent u te bieden ?

Naast onze uiteenlopende diensten, zijn de service en innovatieve werkmethoden van BELCCO de meest opvallende voordelen die wij u kunnen aanbieden. Niet zomaar een schoonmaakbedrijf in Gent dus ! En uiteraard beperkt onze service zich niet tot de provincie Oost-Vlaanderen. Wij zijn actief in heel België: van onze negen vestigingen, is er altijd wel één dichtbij u in de buurt. Dit zijn onze kantoren waar u terecht kunt voor meer informatie of een offerte:

 

Perfecte schoonmaak door het schoonmaakbedrijf in Gent

BELCCO biedt een perfecte schoonmaak aan voor bedrijven en particulieren. Uiteraard hebben wij uitsluitend vakmensen in dienst die goed zijn opgeleid en de nodige ervaring hebben om de klus te klaren. Dat betekent dat de mensen van ons schoonmaakteam efficiënt en kundig te werk gaan. Ze weten waar u behoefte aan heeft en zij zorgen ervoor dat uw werkruimten tot in de puntjes gekuist worden. Het schoonhouden gebeurt op een manier die u en uw medewerkers zo weinig mogelijk ongemak zal opleveren. 

 

Hoe gaat BELCCO te werk voor het maken van een offerte ? 

Wanneer u heeft aangegeven interesse te hebben in een gratis offerte voor het schoonmaken van uw werkomgeving, komt één van de accountmanagers van het schoonmaakbedrijf van Gent bij u op bezoek. Samen met u bespreekt hij of zij uw wensen en krijgt een idee van de hoeveelheid werk door de locatie zorgvuldig te inventariseren. Zo krijgen we een nauwkeurig beeld van de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden. 

Tijdens dit bezoek kunt u ook meteen advies vragen over bepaalde schoonmaakwerken ; over de frequentie, schoonmaakmethoden, schoonmaakmiddelen en contractvormen. 

Is alle informatie eenmaal volledig, dan gaat onze accountmanager voor u aan de slag. Hij maakt in overleg met collega’s een offerte die u binnen 2 dagen mag verwachten. Onze accountmanager neemt na 2 dagen opnieuw contact met u op om uw offerte te bespreken. 

 

In welke locaties kunnen wij het schoonmaakonderhoud voor u verzorgen ?

BELCCO heeft een ruime ervaring in de schoonmaak in het bedrijfsleven. Geen enkele sector is ons vreemd, we hebben in de afgelopen 25 jaar ongeveer alles wel eens onder handen genomen. Zo zijn we thuis in schoonmaak in de hele provincie Oost-Vlaanderen met:

En als we het over schoonmaken hebben, bedoelen we ook echt alles wat er maar schoongemaakt kan worden. Denkt u hierbij aan:

  • Kantoren / bureaus
  • Sanitaire ruimtes
  • Ramen / glas
  • Productieruimtes
  • Opslagruimtes
  • Parkings
  • Buitenruimten / groene zones
  • Vloeren
  • Trappen
  • Galerijen

 

Hygiënische werkplek

Een aangename werkomgeving is een schone werkplek. Schoonmaakbedrijf in Gent garandeert deze vereiste. Dagelijks indien nodig en elke dag met hetzelfde enthousiasme door onze professionele teams. Zij nemen met plezier de verantwoordelijkheid om alle vuil, zichtbaar en onzichtbaar te verwijderen en naast een schone omgeving staan zij ook in voor een hygiënische plek om te werken.  

 

Maatwerk in schoonmaak met betrouwbare vakmensen

Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Dat kan gebeuren en de medewerkers van BELCCO doen er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen. Maar mocht er toch iets misgaan, vertrouwen wij op een open en heldere communicatie tussen opdrachtgever en uitvoerenden. Dat betekent dat we meteen met u in gesprek gaan over ‘missers’ en ‘misverstanden’ tijdens het schoonmaakwerk. Meteen oplossen en uit de wereld helpen !

Schroom vooral niet om uw ontevredenheid aan ons te melden zodat wij onze schoonmaakservice meteen kunnen aanpassen aan uw wensen. Wij vinden een lange termijn relatie met onze klanten heel belangrijk en zijn graag die betrouwbare schoonmaakpartner waarnaar u op zoek bent.


Waar vindt u ons?

Belcco - Schoonmaakbedrijf Gent

Rivierstraat 54B

9080 Beervelde

Tel +32 (0) 9 219 01 75

Fax +32 (0) 9 219 01 72

Mail : gent@belcco.be   

Onze schoonmaakdienst in België is ook beschikbaar in het hele land. Contacteer ons schoonmaakbedrijf in Antwerpenin Brussel, in West-Vlaanderen, in Leuven, of in Limburg voor meer informatie. 

Ik wens gecontacteerd te worden over schoonmaak in Gent