BELCCO Leuven, uw schoonmaakbedrijf in het Vlaams gewest

Schoonmaakbedrijf in Leuven - Belcco, voor een perfecte schoonmaak

Schoon, hygiëne en een representatieve uitstraling zijn de ingrediënten voor een perfecte schoonmaak in een bedrijf. Met een reguliere schoonmaak bereikt u een maximaal resultaat. BELCCO is een schoonmaakbedrijf in Leuven dat dit voor u kan verzorgen. Specialistische schoonmaak of de dagelijkse schoonmaak, altijd volgens hoge standaarden en de laatste methoden of nog technologieën. Professionele omgevingen of bij particulieren. BELCCO is een ambitieus, allround schoonmaakbedrijf dat actief is in heel België. 

 

Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de buurt van Leuven? 

U kunt ons inschakelen voor allerlei schoonmaakwerkzaamheden. Een reinigingsbedrijf dat een breed scala aan onderhoudsdiensten aanbiedt:

 • Schoonmaken van werkruimten,
 • Industriële reiniging, productielijnen en productieruimten,
 • Raambewassing,
 • Vloerbehandeling en - onderhoud,
 • Desinfectie van ruimten,
 • Ongediertebestrijding.

 

Wilt u een op maat gemaakte offerte? 

Ga naar ons offerteformulier en vul daar uw gegevens in, of bel met een van onze kantoren in uw regio. Voor een schoonmaakbedrijf in Leuven en Vlaams Brabant kunt u contact opnemen met ons kantoor in Brussel. Bel: +32 (0) 2 675 66 74 voor het aanvragen van een offerte. 
 

Hoge standaarden schoonmaak

Omdat wij volledig gefocust zijn op kwaliteit, zijn onze opdrachtgevers tevreden over onze diensten. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers werken in plezierige- en veilige omstandigheden. Allen krijgen een goede opleiding en volgen regelmatig trainingen. Wij begeleiden ze en vinden het belangrijk dat zij hun werk volgens onze hoge standaarden uitvoeren. Dit vertaalt zich in een schoon en optimaal resultaat dat uw bedrijf de uitstraling geeft die het verdient. 

 

Duurzaam schoonmaakbedrijf met oog voor het milieu

Duurzaamheid speelt steeds vaker een rol in een schoonmaakbedrijf. BELCCO investeert voortdurend in duurzame producten en alternatieven die het milieu sparen. Zo doen wij er ook alles aan om onze medewerkers in dienst te houden en een prettige en gezonde werkomgeving te bieden. Dit betekent dat we milieuvriendelijke schoonmaakproducten gebruiken en voortdurend bezig zijn met het zoeken naar duurzame oplossingen voor een perfect resultaat. Innoveren, vernieuwen en verduurzamen garanderen de toekomst van ons schoonmaakbedrijf

 

Onze schoonmaakdiensten en uw werkprocessen op elkaar afstemmen

Naast het verduurzamen van onze dienstverlening houden we ook rekening met uw wensen. Best mogelijk dat u specifieke wensen heeft waardoor de schoonmaak beter kan worden uitgevoerd. Graag nemen we de tijd om tussendoor met u te evalueren over onze resultaten. 

 • Wat kan er beter? 
 • Wat moet er veranderen? 
 • En: hoe pakken we een bepaalde klus zo efficiënt mogelijk aan? 

 

Uiteraard hebben wij de nodige ervaring met het schoonmaken van gebouwen, werkomgevingen en woningen, maar soms is wat extra aandacht van onze medewerkers vereist voor een bepaalde schoonmaakmethode. Het is ons streven om onze dienstverlening geruisloos in te passen, om uw activiteiten heen. Wij willen zoveel mogelijk voorkomen dat de schoonmaak uw productieprocessen te veel verstoort. Het optimaliseren van de planning en de werkprogramma’s gebeurt altijd in overleg met u. Onze dienstverlening moet naadloos aansluiten bij uw voorkeuren. Schoonmaak is een subjectieve beleving en dient altijd het hoogste kwaliteitsniveau na te jagen. 

 

Waar wij ons dagelijks voor inzetten:

 • Een perfecte schoonmaak garanderen,
 • Professionele werkhouding van al onze medewerkers,
 • Duurzame schoonmaak met oog voor het milieu,
 • Investeren in onze medewerkers – de kracht van BELCCO,
 • Langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

 

Zoekt u een ervaren schoonmaakpartner? Kies voor BELCCO!

Het is meermalen bewezen dat mensen beter functioneren in een hygiënische en schone omgeving. Wanneer het stoffig is, de vloeren vies zijn en het sanitair niet proper is krijgt uw bedrijf niet de glans die het zou moeten laten zien. Een prettige beleving van schoon geeft mensen energie en maakt hen productiever. Ook voor gasten die uw bedrijf bezoeken is deze beleving van groot belang. BELCCO realiseert dit en maakt uw bedrijf representatiever met hulp van deskundig personeel en het gebruik van technologische schoonmaaktools. Schoonmaak van een hoog niveau, een totaalbeleving voor uw hele bedrijf. 


 

Waar vindt u ons?

Onze schoonmaakdienst in België is ook beschikbaar in het hele land. Contacteer ons schoonmaakbedrijf in Brussel, in Gent, in Antwerpen, in West-Vlaanderen of in Limburg voor meer informatie.

Ik wens gecontacteerd te worden over schoonmaak in Leuven