Belcco Schoonmaakbedrijf

X

Regio


Phone nummerNL FR

Schoonmaakbedrijf Belcco, een gevarieerd aanbod aan onderhoudsdiensten

Sinds 25 jaar dragen onze medewerkers elke dag er toe bij om uw dagelijkse leefomgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Als schoonmaakbedrijf, wij bieden onze klanten een uitgebreid pallet aan diensten van schoonmaak, facility management en technisch onderhoud van hun gebouwen en installaties.

Om in deze missie te slagen en om te voldoen aan alle kwaliteitsvoorwaarden en de flexibiliteit van hun klanten, is BELCCO er in geslaagd om hun klanten een volledige nationale dekking te bieden door 9 regionale vestigingen, en door een dienstverlening te bieden van 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.
Met ons schoonmaakbedrijf zijn we in heel België actief!

Belcco is aanwezig in de volgende regio's:
- Brussels Gewest (Anderlecht, Brussel, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Joost-ten-Noode, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Ukkel, Vorst, Bosvoorde, ...)
- Vlaams-Brabant (Leuven, Kraainem, Diest, Halle, Landen, Tienen, Vilvoorde,...)
- Oost-Vlaanderen (Aalst, Oudenaarde, Eeklo, Gent, Sint-Niklaas, Dendermonde,...)

- West-Vlaanderen (Brugge, Kortrijk, Diksmuide, Veurne, Oostende, Roeselare, Tielt, Ieper,...)
- Limburg (Hasselt, Maaseik, Tongeren, Sint-Truiden, Lommel, Maasmechelen,...)
- Antwerpen (Antwerpen, Mechelen, Geel, Herentals, Mortsel, Turnhout,...)

Neem gerust contact met ons op voor een snel en gratis bestek. Ons schoonmaakbedrijf doet er alles aan om alle aanvragen zo snel mogelijk te behandelen.