Gebouwenschoonmaak bedrijf

Schoonmaak van Gebouwen

Gebouwen schoonmaken, op aanvraag van de beheerder van een gemeenschappelijk eigendom, of van de verhuurder, of de huurders, of de overheden, is altijd een taak die zorgvuldigheid en snelheid vereist. Twee troeven om een uitstekend onderhoud te waarborgen van de gemeenschappelijke ruimtes, zonder dat de inwonenden aan comfort moeten inboeten. Om deze belangrijke taak te vervullen, kan men niet beter dan beroep doen op de expertise van een gebouwenschoonmaak bedrijf.
 

Op zoek naar een gebouwenschoonmaak bedrijf om uw pand op te kuisen?

Het gebouwenschoonmaak bedrijf  BELCCO is DE uitgekozen onderneming om aan uw grootste eisen te voldoen. Met zijn 25 jaar ervaring, geniet BELCCO van een onevenbare know-how die het heeft opgedaan door duizenden uren tussenkomst bij een brede waaier van klanten. Om op het veld aan uitstekende prestatievermogens te komen, kan BELCCO rekenen op de vitaliteit van zijn ploegen, en op de voortreffelijkste schoonmaaktechnieken. Het gebruik van professionele schoonmaakproducten en de laatste up-to-date uitrusting maken ook deel uit van het success.
 

Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes in gebouwen en gemeenschappelijke eigendommen

Dankzij zijn luistervaardigheid is BELCCO  perfect bevoegd om de onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van uw gebouw op zich te nemen. Voor de vloerenschoonmaak (natuursteen, vast tapijt, beton, tegelvloer, enz...) alsook voor de onderhoud (vuilnisbakken buiten zetten, of de hall schoonmaken,...)

Elke tussenkomst is zorgvuldig gepland om uw volledige voldoening te geven. Het gebouwenschoonmaak bedrijf kan ook voor de onderhoud van het trapgat zorgen of van de liften of van de sanitaire voorzieningen.

En voor de onderhoud van heel uw gebouw kunt U ook volgende prestaties bestellen:

  • De binnen- en buiten- ruiten wassen ;
  • Het schoonmaken van de parking ;
  • De sneeuw ontruiming van de buitenoppervlakken ;
  • De onderhoud van de groene zones ;
  • Of ook de onderhoud van de burelen.
     

BELCCO beschikt inderdaad ook over de nodige know-how om onmiddelijk te kunnen tussen komen in commerciele of professionele gebouwen.
 

Een flexibele professionele ploeg

Met perfect opgeleide ploegen waarborgt BELCCO een uistekend onderhoud van al uw ruimtes. Het personeel past zich zonder mopperen aan, voor elke taak en in verband met uw planning.

Voor dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse tussenkomsten, zal u de mogelijkheid hebben de wijze van uitvoering te kiezen. Met de ge-individualiseerde prestaties die u voorgesteld zullen worden, zal u de lokalen proper kunnen houden en van een merkwaardig goed verzorgd werk genieten.

 

Belcco : Een gebouwenschoonmaak bedrijf over heel België

De nauwkeurigheid, de eerbied van de overeenkomsten en de aantrekkelijkheid van haar tarieven maken van BELCCO de juiste partner. Voor ervan overtuigd te zijn, volstaat het een gratis offerte te vragen en een betaalbaar dienstverlenings voorstel terug te krijgen.

Over gans België, brengt BELCCO u haar complete expertise voor de onderhoud van uw gebouwen, uw professionele ruimtes alsook uw rusthuizen.

Ik wens gecontacteerd te worden over schoonmaak en onderhoud van gebouwen