Schoolschoonmaak

Schoonmaak scholen

Ons bedrijf heeft 25 jaar ervaring en is gespecialiseerd in de schoonmaak van scholen en onderwijsinstellingen. Wij bieden u een ruim gamma diensten aan met een uurregeling die aangepast is aan de werking van uw pedagogische instelling. Het is zeer belangrijk dat het onderhoud van uw school regelmatig en uiterst nauwgezet wordt uitgevoerd met aangepaste middelen.

Tijdens de schoolvakanties maakt ons team uw school grondig schoon zodat ze na de vakantie in perfecte staat de deuren weer kan openen. Een vakkundige schoonmaak draagt bij aan het imago van uw school en garandeert de leerlingen en de leerkrachten een gezonde omgeving.

Wij gebruiken aangepaste schoonmaaktechnieken en ecologische schoonmaakproducten. Onze medewerkers staan in voor het vegen, het verzamelen van afval, het onderhoud van de vloeren en de ontsmetting van al uw lokalen en de buitenruimten, zoals de speelplaats.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis prijsofferte voor de schoonmaak van uw school, ongeacht of het om een kleuterschool, basisschool, een instelling voor secundair of hoger onderwijs gaat.

Onderhoud van de schooluitrusting

De borden, stoelen en banken moeten worden ontsmet en schoongemaakt om hun levensduur te verlengen. Naast deze preventieve schoonmaak verwijderen onze medewerkers ook sporen van krijt en markeerstiften op om het even welk oppervlak en zien toe op de goede werking van uw uitrusting.

Ook het wassen van de ramen is in onze diensten inbegrepen om ophoping van stof te voorkomen. Voldoende daglicht in de lokalen verbetert de levenskwaliteit van uw leerlingen. Een grondige schoonmaak van de kantoren en klaslokalen garandeert het welzijn en de gezondheid van uw leerlingen en lerarenkorps.

Schoonmaak van de lokalen

Ook bijbehorende lokalen zoals de laboratoria, de bibliotheek, de studiezalen, het leraarslokaal, de ateliers en de refter moeten goed worden onderhouden. Ons team besteedt bijzondere aandacht aan de hygiëne en de netheid van de refter die sterk is blootgesteld aan vuil en bacteriën.

Sport maakt deel uit van het lesprogramma en draagt bij aan het welzijn van de leerlingen. Ook de sportzaal is een plaats die gevoelig is voor bacteriën. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij, met professioneel materiaal, intensief gebruikte ruimten die extra aandacht vragen (gymzaal, trappen, gangen) perfect schoon houden.

Hygiëne in de scholen

Slecht werkend sanitair kan ernstige problemen geven in een schoolomgeving. Ziekten kunnen zich als een lopend vuurtje verspreiden. Het is dus van cruciaal belang om het sanitair regelmatig en grondig te reinigen en te ontsmetten om uw leerlingen een gezonde omgeving te garanderen.

Onze medewerkers ontsmetten de toiletten regelmatig om elk infectie te voorkomen. De toiletten moeten aangenaam en schoon zijn. Perfecte hygiëne van het sanitair is een van onze fundamentele doelstellingen. Wij waken over de netheid van uw school, zodat de leerkrachten en de leerlingen er in alle vertrouwen kunnen verblijven.

Onze medewerkers gebruiken uitsluitend door de overheid goedgekeurde producten die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Ons personeel volgt geregeld opleidingen om alle potentiële risico's te vermijden.

Ons schoonmaakbedrijf voor scholen onderhoudt naast uw gebouw ook de speelplaats en de groene ruimten om het uitzicht van uw school verfraaien. Wij willen graag dat de ouders vertrouwen hebben, dat de leerkrachten gelukkig zijn en dat de leerlingen in een veilige en schone omgeving met succes onderwijs kunnen volgen. Neem snel contact met ons op voor een gratis prijsofferte!

Ik wens gecontacteerd te worden over schoonmaak van scholen


schoonmaakbeurt voor speelplaatsen
schone middelbare schoolklas
Schoonmaken van het schooltoilet