Schoonmaak van kantoren

Kantoren schoonmaakbedrijf

Het is belangrijk om uw kantoren netjes te houden. Een net gebouw maakt immers een goede indruk op uw klanten en is goed voor de mentale en fysieke gezondheid van uw medewerkers.

Een beroep doen op een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van kantoorgebouwen heeft tal van voordelen. Als u gebruikmaakt van de diensten van ons kantoren schoonmaakbedrijf hoeft u bijvoorbeeld geen onderhoudspersoneel aan te werven en er toezicht op te houden.

Wij bieden diverse prestaties aan in Brussel en in heel België aan bedrijven die hun kantoren op regelmatige basis grondig willen laten reinigen. De prestaties worden uitgevoerd door professionele medewerkers die specifiek voor dit soort opdrachten zijn opgeleid.

Neem contact met ons op voor een gratis prijsofferte voor het onderhoud van uw kantoren.
 

Dagelijks onderhoud van de werkruimten

Een van de grootste voordelen van een regelmatige reiniging is dat uw werknemers niet worden geconfronteerd met stress en ergernis door een gebrek aan netheid van de werkplek. Een nette omgeving is niet alleen voor het oog belangrijk, maar ook voor de gezondheid en de hygiëne van de personen die ze gebruiken: uw werknemers, klanten en bezoekers. Om u een dienstverlening aan te bieden die aansluit bij u behoeften, worden de prestaties uitgevoerd door goed opgeleide medewerkers die ervaring hebben met de nieuwste schoonmaaktechnieken.

 

Problemen in verband met gezondheid en hygiëne oplossen is een belangrijk onderdeel van de taak van bedrijfsleiders, die hun personeel een nette en aangename werkomgeving moeten bieden. Een onberispelijke reiniging en ontsmetting van de oppervlakken beperkt de ziektekiemen in de bureaus en open ruimten. Onze experten in reinigen van kantoren hechten veel belang aan gevoelige gemeenschappelijke ruimten, zoals vergaderzalen. Er vinden vaak werksessies met verschillende deelnemers plaats en ze worden vaak gebruikt door de medewerkers en externe bezoekers. Ze moeten regelmatig worden verlucht en grondig gereinigd zodat de gebruikers zich er goed voelen.

De schoonmaakbehoeften zijn afhankelijk van de grootte van uw lokalen en het gebouw. Daarom bieden we een ruim gamma diensten aan, van de reiniging van kantoormeubilair tot de levering van hygiëneproducten. We zorgen ook voor regelmatig onderhoud van de ramen, zodat er meer daglicht in de kantoren kan doordringen. Deze prestaties maken deel uit van ons zeer gevarieerd aanbod schoonmaakdiensten voor kantoren.

Ons kantoren schoonmaakbedrijf heeft de voorbije jaren sterke vooruitgang geboekt en we houden ons strikt aan alle geldende schoonmaaknormen. We gebruiken ook optimale werkmethoden, aangepast materiaal en uitstekende onderhoudsproducten om uw werkruimten zo snel en efficiënt mogelijk te reinigen.
 

Schoonmaak van kantoren : Onze schoonmaakdiensten 

Reinigen van kantoormateriaal

Kantoormateriaal zoals pc's kunnen veel microben bevatten omdat ze frequent worden gebruikt. Wij verwijderen het stof en ontsmetten ze zonder enig risico voor hun levensduur. Het schoonmaakteam reinigt ook het kantoormeubilair met specifieke producten. Werkruimten worden vaak ontsierd door stof, dat zich snel ophoopt op de meubelen en in verborgen hoekjes. De onderhoudsmedewerkers verwijderen het stof efficiënt zodat het kantoormateriaal er weer fris en aantrekkelijk uitziet.

Onderhoud van sanitair

Gecertificeerde schoonmaakmiddelen en zachte ontsmettingsmiddelen zorgen voor een onberispelijke reiniging van uw sanitair. Onze medewerkers reinigen en ontsmetten de toiletten regelmatig om onaangename geuren en microbengroei te voorkomen. Dat voorkomt ook dat ziekten en epidemieën zich verspreiden in het bedrijf. Door de hygiëne van uw lokalen te garanderen kunnen uw werknemers zich beter op hun werk concentreren en kan het ziekteverzuim sterk worden verminderd.

Wassen van de ramen

Bij elke interventie worden vingersporen en vlekken zorgvuldig van de ramen en spiegels verwijderd met zachte schoonmaakproducten. Die regelmatige schoonmaak van de ramen beschermt ook tegen de schadelijke invloeden van luchtvervuiling en slecht weer. Dankzij dit onderhoud voorkomt u dat u ruiten moet laten vervangen, wat een aanzienlijke kost kan betekenen.

Reinigen van de vloeren

Om uw vloerbekleding netjes en in goede staat te houden, gebruiken onze schoonmaakspecialisten manuele methoden of apparaten die aangepast zijn aan de vloeren in uw bedrijf. Tapijten en vast tapijt worden bijvoorbeeld gereinigd met de nieuwste generatie schoonmaakapparaten. Wij bieden ook specifieke diensten aan, zoals krassen uit harde vloeren verwijderen om ze grondig te reinigen. Sommige apparaten hebben een schimmelwerend en antibacterieel effect en reinigen zonder water, zodat de vloeren snel droog zijn.

Ik wens gecontacteerd te worden over schoonmaak van kantoren