Schoonmaak van bioscopen

Een bioscoop is een cultureel trefpunt waar heel veel bezoekers komen en dat bijzondere zorg vereist. Het is belangrijk dat uw bioscoopcomplex methodisch en zeer nauwgezet worden schoongemaakt. Vooral ook omdat de ervaring van uw bezoekers zich niet beperkt tot het bekijken van een film. Ze wordt ook beïnvloed door de kwaliteit van de omgeving waarin de film wordt vertoond.

Door gebruik te maken van de diensten van ons schoonmaakbedrijf hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hygiëne en netheid. Onze professionele medewerkers volgen regelmatig opleidingen voor schoonmaakmethodes met specifiek materiaal, zodat uw toeschouwers een aangename tijd kunnen doorbrengen in uw bioscoopzalen.

Wij passen ons bovendien aan uw behoeften aan en stemmen onze uurregeling af op uw activiteiten. We optimaliseren de schoonmaaktijd ook zoveel mogelijk, met name tussen de verschillende vertoningen.

Neem snel contact met ons op voor een gratis prijsofferte voor de schoonmaak van uw bioscoopcomplex.

Regelmatige schoonmaak, aangepast aan uw uurregeling

De diversiteit van de activiteiten en het hoge bezoekersaantal hebben een aanzienlijke impact op de netheid van bioscopen. Uw verschillende ruimten, van de hal tot de trappen en de plaats waar de spelconsoles zich bevinden, vereisen grondig en regelmatig onderhoud.

Daarom beginnen onze schoonmaakdiensten bij de parking en eindigen ze aan de uitgang van het complex, zodat er geen plekje wordt overgeslagen. Wij zorgen ervoor dat uw parking schoon is en dat alle vuil wordt verwijderd. Ze wordt geveegd en grondig gereinigd, zodat de omgeving en de installaties van uw bioscoopcomplex niet door stof worden ontsierd. Om uw tapijten en vloeren in optimale conditie te houden, maken wij ze schoon met de nieuwste stofzuigers en stoomreinigers. Wij wassen ook de ramen en onderhouden de gevel van uw bioscoop.

De hygiëne van het sanitair is een prioriteit voor onze medewerkers. De toiletten zijn plaatsen die het meest gevoelig zijn voor onaangename geuren en bacteriën. Onze teams zorgen ervoor dat uw sanitaire installaties schoon en hygiënisch zijn en worden ontsmet. Ze vullen indien nodig ook dagelijks de benodigdheden bij.

Onze professionele medewerkers reinigen ook bijbehorende ruimten zoals uw projectiecabines en vergaderzalen om uw apparatuur te beschermen en de lange levensduur van uw materialen te garanderen.

Ook het loket, een van de eerste plaatsen die uw klanten bezoeken, wordt niet vergeten. Uw klanten zullen het waarderen dat ze hun ticket en versnaperingen kunnen kopen in een nette en aangename ruimte.

Ons bedrijf dat instaat voor de schoonmaak van bioscopen biedt u dus een grote verscheidenheid aan schoonmaakdiensten aan, die bijdragen aan het positieve imago en de uitstekende reputatie van uw bioscoopcomplex.

Grondige reiniging van bioscoopzalen

Na aankoop van hun ticket begeven de filmliefhebbers zich naar de bioscoopzaal om in alle comfort een van de films op de affiche te bekijken of een avant-première bij te wonen tijdens een filmfestival. Een vieze bioscoopzaal of een plakkerige leuning zijn bijzonder onaangenaam voor de bezoekers. Daarom reinigen onze teams uw bioscoopzalen tot in de kleinste hoekjes.

Popcorn en andere snoepjes maken deel uit van het plezier van een bioscoopbezoek. Maar na de vertoning blijft er heel wat afval, snoep- en drankverpakkingen, achter in de zaal. Ons schoonmaakteam verwijdert al het afval dat de bezoekers hebben achtergelaten, ook onder de zetels en tussen de rijen. Ze reinigen ook de leuningen van de zetels, de trapleuningen, de trappen en de toegangsdeuren. Het is belangrijk dat de zalen regelmatig worden schoongemaakt om te vermijden dat het afval zich ophoopt en om de toeschouwers een comfortabele en aangename ervaring te bieden in uw bioscoop.

Moderne schoonmaaktechnieken

Schermen moeten nauwgezet worden gereinigd om alle vingersporen en vlekken te verwijderen. Onze professionele medewerkers gebruiken hoogtechnologische apparaten en aangepaste producten die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Wij beschikken over alle troeven om uw bioscoopcomplex optimaal te reinigen tot uw tevredenheid en die van uw bezoekers.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf om uw bioscoop of theater tot in de puntjes te reinigen, neem dan snel contact met ons op voor een gratis prijsofferte.

Uw filmzalen onberispelijk schoon bij elke vertoning?


publiek dat een bioscoop voor het scherm verprutst
rijen zitplaatsen in een kamer om een film te bekijken op het grote scherm
rode bioscoopstoelen die moeten worden gereinigd
Reiniging van toiletten en film-urinoirs