Belcco, industriële schoonmaakbedrijf

Industriële Schoonmaak

U zoekt een industriële schoonmaakbedrijf ?

Het schoonmaken van industriële gebouwen betreft alle soorten industriële bedrijven en werkzaamheden. Dat gaat van werk- of opslagplaatsen tot fabrieken, auto garages of industriële keukens. Aangezien de complexiteit van de taak is het absoluut noodzakelijk beroep te doen op een gespecialiseerd bedrijf.

Bij het schoonmaken van industriële gebouwen moeten vloeroppervlaktes schoongemaakt worden maar ook de verschillende machines die er staan. Dat vergt een speciale kennis met bijzondere eerbied voor hygiëne standaarden.

Bovenop het schoonmaken van burelen is  Belcco ook gespecialiseerd in het schoonmaken van industriële en commerciële ruimtes overal in Belgie. Door onze kennis en ervaring kunnen we al uw specifieke verwachtingen in die sector beantwoorden.
 

Schoonmaak van de oppervlaktes in uw industrieel gebouw.

Industriële gebouwen zijn werkruimtes waar heel veel mensen rondlopen. De schoonmaak van de oppervlaktes moet dus regelmatig gebeuren om er zeker van te zijn dat uw medewerkers hun taken kunnen vervullen in een propere en gezonde omgeving. Daarbij kunnen ook tal van ongeval risicos vermeden worden.

Wat de meer specifieke gevallen betreft, zoals supermarkten, is de reiniging van ramen, vitrines en andere wandrekken begrepen.

Door die regelmatig te schoonmaken, vermijd U de stofophoping, hetgeen positief is voor de producten die er uitgestald zijn.

Belcco, industrieel schoonmaak bedrijf kan U zijn diensten voorstellen voor het schoonmaken van uw :

  • Vloeren
  • Verlichting
  • Wandrekken
  • Plafonds


We bieden onze diensten ook aan voor meer specifieke taken zoals ratten- of insectenbestrijding, of ontsmetting, in welke ruimte dan ook.

Het weze voor vloerschoonmaak of andere oppervlaktes van het industrieel gebouw, maken onze onderhouds ploegen gebruik van passende uitrusting, en ook van qualitatieve schoonmaak- en onderhoudsproducten, die ongevaarrlijk zijn, voor de mensen en voor de producten die zich in het industrieel gebouw vinden.

Op gebied van schoonmaak van industriële gebouwen, houden onze professionele schoonmaakploegen rekening met de specifieke behoeften van onze klanten. Daar bovenop wordt er ook rekening gehouden met de technische verplichtingen en de tijd schémas van uw bedrijf.  Zo wordt bijvoorbeeld de schoonmaak van uw industrieel gebouw alleen uitgevoerd op uren waar de deuren van het bedrijf niet openstaan voor publiek.
 

Schoonmaak van industriële apparaten

In de industriële onderwereld vormen de schoonmaak van industriële apparatuur en industriële uitrustingen een prioriteit.

Die kant verwaarlozen zou defecten kunnen veroorzaken die de industriële activiteit kunnen lam leggen. Daarom is het zo belangrijk beroep te doen op een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf om uw apparatuur proper te houden en zijn rendement te behouden.

De professionnele tussenkomst is des te meer belangrijk dat er moet rekening gehouden worden met het gevaar dat zich zou kunnen voordoen tijdens het schoonmaken van deze apparatuur. Om het gevaar te vermijden volgen onze schoonmaakploegen een nauwkeurig protocol gedurende hun gehele behandeling. Dat protocol dient om niet alleen de schoonmakers te beschermen maar ook en vooral uw apparatuur.

De oprichting van een strict protocol tijdens het schoonmaken van industrieel apparatuur is van toepassing in alle industriële gebieden, het weze in

  • Voedermiddelen industrie;
  • Pharmaceutische industrie;
  • Restauratie


Doe beroep op een bedrijf zoals Belcco voor het schoonmaken van uw industriële gebouwen en apparatuur. Zo genieten uw machines van een regelmatige professionele schoonmaak en van een betere hygiëne die ze zal behoeden voor vele onaangenaamheden. Doeltreffendheid, hygiëne en netheid, daar gaan wij voor!

Ik wens gecontacteerd te worden over Industriële schoonmaak