Rattenbestrijdingsbedrijf

Rattenbestrijding

Professionele rattenbestrijding in België

Voor al uw problemen veroorzaakt door knaagdieren (ratten, muizen, enz...) zet BELCCO professionele rattenbestrijders tot uw beschikking, dat onmiddelijk over heel het Belgisch grondgebied kan ingrijpen. In welke stad u zich bevindt maakt niet uit, onze ploegen kunnen heel snel op uw aanvraag antwoorden om het ongedierte te vernietingen. Gun uzelf een propere werk- of woonomgeving dankzij onze rattenbestrijdingsbedrijf, en raak het ongedierte, voor eens en altijd kwijt !
 

Schadelijke dieren die ziektes kunnen veroorzaken

Ratten zijn nachtelijke dieren. Ze houden van warme, donkere, vochtige plekjes om hun nesten te bouwen en het is dus zeldzaam ze in klaar lichte dag tegen te komen. Om er zeker van te zijn dat u overvallen bent door die knaagdieren, volstaat het op zekere aanwijzingen te letten. In een woning kan men 's nachts rare geluiden horen: ze krabben luidruchtig aan alles. Ze laten ook sporen na: pootjessporen, uitwerpselen, urine, en er hangt dikwijls een vieze reuk. Op papier en karton zijn knaagtekens te zien. Zodra u die verschijnselen opmerkt, is het tijd om BELCCO te bellen want rattenproliferatie gaat heel snel en ze zijn moeilijk te vernietigen.
 

Belcco, DE specialist in rattenbestrijding over heel België

Tegen rattenwoekering doen wij beroep op onze deskundigen. BELCCO is immers een gespecialiseerd bedrijf in rattenbestrijding, met ervaren verdelgers die deze dieren al jaren bestrijden. Dankzij die ervaring zullen we weten welke specifieke oplossing het best op uw geval past. Onze prestaties zijn conform met de HACCP normen en zijn een waarborg voor het wel zijn in uw woning en kantoren. BELCCO neemt uw gezondheid en uw omgeving in acht om zo snel mogelijk het ongedierte te vernietigen. Overal in België staan onze ploegen paraat om uw woning of werkruimtes gezonder te maken. BELCCO helpt ook te voorkomen dat de plaag terug zou keren door aangepaste regelingen te treffen.
 

BELCCO biedt ook andere Desinfestatiediensten :

  • Vernietiging van kruipende insecten
  • Voorkomen van duiven hinder
     

In Brussel of elders aarzel niet contact met ons op te nemen voor een gratis offerte in verband met ontsmetting of desinfestatie in uw woning of uw kantoren.

Ik wens gecontacteerd te worden over rattenbestrijding