Duiven bestrijden

Duiven bestrijden

Overlast van duiven?

De toename van het aantal duiven in de steden veroorzaakt heel wat soorten overlast. Ons ontsmettingsbedrijf wil die woekering aangaan, want uw gezondheid zou er van kunnen afzien, maar ook uw vastgoed lijdt eraan.
 

Nadelen op uw gezondheid

Duiven zijn broeioorden voor micro-organismes die potentieel gevaarlijk zijn voor mensen. De uitwerpselen van die vogels bevatten kiemen van verschillende infecties die u kunnen doorgegeven worden door inademing of door contact. Het gaat meerendeels over chlamydiose en allergische asthma. Er is ook de ziekte van Newcastle, de cryptococcose en salmonellose. Andere soorten overlast kunnen ook voor komen: duifteeken beeten bijvoorbeeld kunnen een anaphylactische schok veroorzaken. Duiven zijn ook verantwoordelijk voor vieze geuren en hun gekir maakt een onverdraaglijk lawaai.
 

Schade aan uw vastgoed

Duivenproliferatie in steden berrokendt heel wat nadelen voor uw vastgoed. Duiven laten inderdaad uitwerpselen liggen die uw balconnen, ramen of gevels beschadigen. Door het bouwen van hun nesten kunnen die vogels de verluchtingroosters van uw woning opstoppen. Ze zullen ook uw leegstaande ruimtes inpalmen. Het is dus belangrijk die vogels van de nabijheid van uw gebouwen te verwijderen.
 

De voorzorgmaatregelen tegen duiven woekering

De beste manier om u te beschermen tegen door duivenoverlast berrokende n'a delen blijft "anti-duif" voorzorgmaatregelen, zowel op sanitair vlak als voor het beschermen van uw vastgoed.
 

Op sanitair vlak

De belangrijkste voorzorgmaatregel is u goed te informeren en de meest voor de handliggende hygiene principes te volgen.
 

Schade aan uw vastgoed voorkomen

De beste voorzorgmaatregel om uw woningen te beschermen is u tot een gespecialiseerd bedrijf te wenden, die anti-duif netten op uw vastgoed zal aanbrengen. Ze zal er ook voor zorgen dat een gladde "coating" of  chemisch afweermiddel de vogels weghoudt.
 

BELCCO biedt ook nog andere ontsmettingsmiddelen aan:

  • Het verwijderen van kruipend ongedierte
  • Rattenverdelging in uw gebouwen
     

Aarzel niet om contact op te nemen om een gratis bestek te ontvangen betreffende een grondige ontsmetting van uw woning en uw kantoren.

Ik wens gecontacteerd te worden