Bedrijf voor Insectenbestrijding

Bedrijf voor Insectenbestrijding

Kruipende insecten bestrijding

Woekering van insecten groeit heel snel. In uw woning, uw burelen of commerciële gebouwen kunnen die zespotige beestjes vlug schadelijk worden en zelfs gevaarlijk voor uw activiteit. BELCCO, een bedrijf gespecialiseerd in insectenbestrijding, brengt u de beste oplossing om van schadelijke (vooral kruipende) insecten af te geraken.
 

Insecten, een gevaar voor uw ruimte.

Al zijn ze heel klein, kunnen insecten veel ravage aanbrengen. Insecten kunnen de ergste shade veroorzaken: vernietiging van houten- of papieren-voorwerpen, besmetting en vernieling van etenswaren, enz...Uw meubels, kleren, documenten, etenswaren zijn bedreigd. Kruipende insecten verspreiden zich snel. Daarom moet er zo vroeg mogelijk ingegrepen worden, zodra u er één hebt opgemerkt. Ze houden van donkere hoekjes, leidingen en buizen. Sommige van die parasieten verkiezen vochtige en warme plaatsen. De schoonmaakploegen van BELCCO, die gespecialiseerd zijn in insectenbestrijding zullen uw ruimtes proper en gezond houden. Ze zullen u ook helpen de terugkeer van die indringers tegen te houden.
 

Insectenbestrijding in professionele-en woon- ruimtes

Zowel in Vlaanderen, Wallonië of Brussel helpt BELCCO u van de kruipende insecten af die uw woning en professionele ruimtes overrompelen, door het gebruik van uitstekende antiparasieten en insectenverdelgers. Voor iedere situatie stellen onze ploegen u de beste bescherming voor. De behandeling verschilt als we naar een woning, een bureel, een loods of een etenslokaal ingeschakeld worden. In alle gevallen moet de vernietiging van de kruipende insecten (mieren, luizen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, kevers,...) doeltreffend worden uitgevoerd. Daarbij bieden de insectenbestrijding ploegen van BELCCO ook een dienst om het vliegende ongedierte te vernietigen : wespen, vliegen, motten,enz.

GEEN enkel ongedierte zal uw woning of burelen nog betreden!
 

Belcco biedt nog andere ontsmettingsdiensten :

  • Rattenbestrijding in uw bedrijf
  • Voorkoming van duiven proliferatie,..


Aarzel niet ons te contacteren voor een gratis offerte betreffende de ontsmetting en desinsectisering van uw woning of werk ruimtes en burelen.

Ik wens gecontacteerd te worden over insectenbestrijding diensten