Rattenbestrijding in Brussel

Rattenbestrijding in Brussel

BELCCO beschikt over een rattenbestrijding ploeg in Brussel voor al uw knaagdieren problemen (ratten, muizen, enz...). In welke gemeente ook, over het hele Brussels gewest kunnen onze professionele rattenverdelgers snel tussen komen om uw klanten en werknemers een reine omgeving te bieden en u voor eens en altijd van dat ongedierte af te helpen. Ons ontsmettingsbedrijf zal op al uw verzoeken kunnen antwoorden.

Hoe kunt u ratten, muizen en andere knaagdieren opsporen?

Ratten zijn dieren die 's nachts leven. Ze zijn zeldzaam overdag te zien want ze houden ervan in kleine, donkere vochtige plaatsen te schuilen, waar ze hun nesten bouwen. Daar boven zijn ze meestal alleen ' s nachts actief. Ze opsporen wordt dus een moeilijke zaak.

Nochtans, al zijn het bescheide dieren, volstaat het goed op zekere aanwijzingen te letten om te weten of het met zulke knaagdieren is dat men te maken heeft. Sommige nachtelijke geluiden in een woning kunnen uitstelsel geven over hun aanwezigheid in huis. Het gaat meestal om gekrabbel.

Andere tekens van hun aanwezigheid zijn:

  • Uitwerpselen en urine
  • Pootjessporen
  • Kenmerkende geuren
  • Knaagsporen op hout of karton.


Indien u één of meer van deze aanwijzingen ontdekt, neem dan onmiddelijk contact op met BELCCO, want de verspreiding gaat heel vlug en zou de rattenverdelging in Brussel complexer kunnen maken.
 

BELCCO, een gespecialiseerde ploeg rattenbestrijders overal in Het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest

Onze gespecialiseerde ploeg om knaagdieren tegen te gaan bestaat uit ervaren experten die al jaren aan rattenverdelging in Brussel doen. Ze zijn het dus gewoon die knaagdieren te vernielen. De ervaring van ons gespecialiseerd bedrijf zal de beste oplossing bieden voor uw probleem.

Onze prestaties zijn conform aan de strenge HACCP normen en garanderen een uitstekende reiniging van uw woningen en kantoren.

Een rattrenbestrijding bedrijf in Brussel zijnde, zorgt BELCCO al jaren voor rattenverdelging met alle eerbied vor uw omgeving en uw gezondheid. Onze ongedierte vernietigingen zijn proper en snel.

Onze professionele ploegen gaan hun gang in de beste termijnen en in alle gemeentes van het Brussels gewest om uw werkruimtes of uw woning te reinigen. BELCCO zal ook toekomstige knaagdierbestormingen voorkomen door de uitvoering van doeltreffende preventiestrategieën en -mechanismen.
 

Onze andere diensten: ontsmetting en verwijdering van insecten.

Belcco biedt ook ontsmettings prestaties:

  • Vernieling van kruipende insecten
  • Voorkomen van duiven proliferatie


Neem contact op met ons voor een gratis bestek betreffende de ontsmetting of de decontaminatie van uw woning, kantoren en professionele werkruimtes.

Ik wens gecontacteerd te worden