Schoonmaakbedrijf voor het opkuisen na bouwwerken

Schoonmaak na verbouwing

De werf opkuisen na het einde van de bouw is noodzakelijk en zelfs verplicht. Zo kan men propere ruimtes afleveren na een bouwwerf of een verbouwing. Een opdracht voor een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Door haar expertise en know-how kan BELCCO u oplossingen voorstellen voor een complete schoonmaak.
 

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de werf op te kuisen na het einde van de werken?

Een bouwterrein opkuisen na het einde van de bouwwerken is zwaar werk, het vergt specifieke uitrusting en werklui die speciaal opgeleid zijn voor het herstel.

In België werkt het schoonmaakbedrijf BELCCO mee met zijn klanten om hun de beste prestaties aan te bieden, aangepast aan hun verwachtingen. Dankzij haar 25 jaar ervaring kan het bedrijf beroep doen op baanbrekende methodes om op al uw eisen te antwoorden, wat hygiëne en netheid betreft. U zult het beste treffen voor de opruiming na werkzaamheden in uw professionele werkruimtes, handelszaken of bij u thuis.

 

Onze schoonmaakploegen zijn speciaal opgeleid en gebruiken alleen kwaliteitsmateriaal

BELCCO heeft het kunnen doorstampen tot leader van het opkuisen na werken, vooral omdat ze beschikt over buitengewone werkmanschappen. Ze legt namelijk de klemtoon op de bevoegdheid van haar ploegen om zowel nauwkeurigheid, als snelheid of kwaliteit van de aangeboden diensten te waarborgen. Het gebruik van uitstekend goed gereedschap is inderdaad noodzakelijk voor een perfecte uitslag.

Daarom wordt alvorens iedere tussen komst een volledig diagnose op de werf gesteld, om al de behoeften grondig in te schatten. Dan can BELCCO precies nagaan welk materiaal treffend zal zijn, voor de goede afloop van de tussenkomst. En na iedere tussenkomst is er een kwaliteitscontrole om na te gaan of het lastenboek goed gevolgd geweest is.

Industriële stofzuigers, hogedruk reinigers, telescopische schrapers, veegmachines, enz...worden ingeschakeld om U een uitzonderlijk nette schoonmaak te bieden.

 

Een volledige schoonmaak van het gebouw na het einde van de werkzaamheden

Voor een complete schoonmaak en verwijdering van al de vuiligheid kunt u rekenen op een brede waaier van prestaties. Stofverwijdering op de oppervlaktes, opruimen van het puin en bouwafval (bakstenen, resten van hout, bitumineuse mix, enz...).

BELCCO's prestaties zijn soepel en passen zich aan volgens uw behoeften :

  • Ontstoffing van de verluchting ;
  • Ruiten- en ramenwassers ;
  • Herstel en schoonmaak van vloeren (tegels, tapijten en vloerkleden, parket, enz...) ;
  • Ontstoffing van plafonds ;
  • Ontsmetting ;
  • Verwijdering van vieze vlekken op de muuren  (hydrocarbure,verf, plié, enz... ) ;
  • Schoonmaak van sanitaire voorzieningen.

 

Uw schoonmaakbedrijf voor het Opkuisen na bouwwerken overal in België

7d/7 et 24u/24 kunt u op BELCCO en zijn schoonmaakploegen rekenen om u de beste schoonmaakdiensten te bieden, nauwkeurig in overseenstemming met hygiene en veiligheidsregels. Het lastenboek op de letter volgen brengt u de vereiste voldoening en comfort.

Met professionele schoonmaakploegen over gans België gevestigd kunt u steeds een gratis offerte aanvragen voor een doeltreffige opkuis na bouwwerken.

Ik wens gecontacteerd te worden over opkuisen na bouwwerken