Belcco, uw schoonmaakbedrijf voor het reiniging van tapijten in Brussel

Reiniging van tapijten in Brussel

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf om tapijten te reinigen in Brussel ? 

BELCCO Brussel, uw schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in reiniging van tapijten en vloerkleden in Brussel.

Onze professionnele schoonmaakploegen, gespecialiseerd in het reinigen van Tapijten in de brusselse regio, verplaatsen zich in de 19 gemeentes van het brusselse gewest om uw vloerkleden en alle types tapijten te reinigen en te onderhouden.

 

Ontvlekking, stofverwijderen en reiniging van Tapijten in Brussel

Zijn er vlekken of vuil dat niet weggaat op uw tapijten? Wij werken met de beste werktuigen, gereedschap, en producten voor de onderhoud van vast tapijt, en de reiniging van vloerkleden en matten of de regelmatige onderhoud van ingangsmatten in bedrijven.

Voor alle tapijten reiniging in Brussel, brengt BELCCO aangepaste werktechnieken en methodes, naar gelang de verschillende stoffen en weefsels.

Of het om de hernieuwing van tapijten gaat in burelen of professionele ruimtes, of om de restauratie van een Oosters of Chinees tapijt, onze schoonmaakploegen zorgen ervoor met alle respect voor weefsels en materialen.

 

Onderhoud en hernieuwing van tapijten over heel het brussels gewest

Ons schoonmaakbedrijf, is gevestigd in Oudergem maar onze schoonmaakploegen werken overal in het brussels hoofdstedelijk gewest:

 • In de gemeentes van het zuiden van Brussel: Ukkel,  Watermael-Bosvoorde, Ouderghem of Saint Pieters - Woluwe
 • In het centrum van Brussel, Brussel-stad, Sint-Gillis, Elsene, Etterbeek, Schaarbeek et Sant-Joost ten-Noode
 • In alle westelijke brusselse gemeentes: Vorst, Anderlecht, Molenbeek en Koekelberg
 • In de gemeentes van het noorden van Brussel: Sint-Agatha-Berchem, Ganshoren, of Jette.
 • In het Oosten van Brussel: in de gemeentes Evere, Saint Lambrechrs-Woluwe en zelfs verder.


Buiten Brussel, in de Rand, Vlaams en Waals Brabant heeft BELCCO andere vestingen die op al uw eisen kunnen antwoorden in verband met het schoonmaken van tapijten.

 

Anti-allergene behandeling voor tapijten- vernietiging van mijten

De franjes van een vloerkleed kunnen stof en mijten opslaan die allergische reacties kunnen veroorzaken bij uw werknemers, klanten en bezoekers. We brengen specifieke antigallergenen aan en gebruiken top schoonmaaktechnieken om uw tapijten gezonder te maken.

Door gebruik van ons professioneel materiaal, zullen we uw tapijten schoonmaken met speciale "shampoo" voor tapijten, de onaangename geurtjes verwijderen en de mijten en andere allergenen laten verdwijnen.

Wacht dus niet langer, neem contact op met ons voor de schoonmaak van uw tapijten en vloerkleden in Brussel, en schenk hen een nieuwe jeugd.!

 

Antibacteriele behandeling voor binnenhuistapijten (verwijdering van bacterien en microben)

We behandelen uw tapijten met specifieke ontsmettingsmethodes die bacterien en microben verwijderen om van alle kiemen af te komen die zich in de vvezels van uw tapijten zouden willen nestelen.

Een regelmatig onderhoud van uw tapijten en het bestrijden van bacteriën, mijten en microben zal er doeltreffelijk aan helpen de lokalen en werk ruimtes van uw bedrijf of uw winkel gezond te houden.

 

Geef uw tapijt of vloerkleed hun oorspronkelijke en schitterende kleuren terug

Om te vermijden dat uw tapijt een doffe kleur krijgt of zijn oorspronkelijke glans verliest, behandelen we het met een anti verkleuring middel die de kleuren waarborgt door resten en vuil niet in de vezels te laten indringen.

Van de ontvlekking van de ingangmat tot de droogkuis van het vast tapijt van de firma zorgen onze professionele schoonmaakploegen er sinds 30 jaar voor dat tientalle brusselse ondernemingen een propere vloer genieten. Door hun ervaring in het schoonmaken van tapijten en vloerkleden in hotels, winkels, showrooms, bioscopen en handelszaken.

Welke oppervlakte ook, of het aantal vierkante meters van uw lokalen, kunnen onze tapijten onderhoudspecialisten nacht en dag, gedurende de week of het weekend tussenkomen, buiten de opkomstuuren in uw lokalen.

 

Professionele reiniging van Tapijten. Verschillende techniques

Shamponeren, grondig stofzuigen, droog afborstelen, de technieken om synthetische vezels te reinigen verschillen van het schoonmaken van tapijten met natuurlijke vezels.
De natuurlijke pigmentatie van een wollen tapijt eist milde onderhoud producten om zijn kleur te vrijwaren. De knopen, lussen en franjes van sommige met de hand gewoven kleden hoeven een bijzondere handelling die wij respectvol uitvoeren.

Leg de rode loper uit voor uw onderneming en schenk ze een diepe schoonmaak.

Neem zonder wachten contact op met BELCCO Brussel voor een grondige schoonmaak en kwaliteits reiniging van uw tapijten in het ganse brusselse gewest.

 

Een volledige en aangepaste schoonmaakdienst voor uw bedrijf in Brussel.

Onze schoonmaakdiensten voor de ondernemingen gaan verder dan het reinigen van tapijten en vloerkleden. Onze professionele schoonmaakploegen kunnen ook alle taken uitvoeren in verband met onderhoud of schoonmaak van uw burelen of commerciele ruimtes:

 • Onderhoud van de vloer
 • Ruitenwassers in Brussel Leegmaken van vuilnisbakken
 • Nazien en vervangen van verteerbare artikels
 • Stofverwijdering van alle oppervlaktes
 • Verwijdering van stofnetten en/of spinnewebben zelfs in de hoogte
 • Dienst rattenverwijdering Brussel
 • Schoonmaak na werkzaamheden en werf-opruiming
 • Schoonmaak van industriele lokalen


Welke ook de omvang of het type van uw lokalen, onze professionele schoonmaakdienst in Brussel biedt het antwoord op al uw vragen.

Ik wens gecontacteerd te worden over reiniging van tapijten in Brussel