Buiten tegelvloeren schoonmaak en reiniging

Buiten tegelvloer reiniging

Belcco is een aanbevolen firma voor de schoonmaak van buiten tegels. We zijn over heel België werkzaam en garanderen kwaliteitsprestaties aan onze klanten. 24u/24 et 7d/7 beschikbaar werken onze professionele schoonmaakploegen doeltreffend om uw volledige voldoening te geven. Hierbij een voorbeeld van onze diensten en methodes voor de schoonmaak van tuintegels, buiten tegelvloer of terrasvloer in natuursrteen.
 

Hoe buiten tegelvloeren schoonmaken ?

Wij doen beroep op verschillende technieken om uw buiten tegelvloeren proper en schitterend te maken. Voor een gewone onderhoud, nemen onze ploegen een emmer water, voegen er 1/2 liter azijn aan toe en gebruiken een microvezellap om de vloer nauwkeurig af te vrijven. We gebruiken ook schrobbers om de heel vuile hoekjes de reinigen en geven bijzondere aandacht aan de tegelvoegen.

Op het einde van de schoonmaak worden uw buiten tegelvloeren met zuiver water afgespoeld. Alle schikkingen zijn genomen om uw tegels niet te schrammen of schrappen, onze werklieden zijn handing en professioneel. Voor het ontvetten van zulk materiaal gebruiken we vaak zwarte zeep. De tegels kunnen ook met kleisteen behandeld worden om ze hun oorspronkelijke netheid terug te geven.

In geval van waterdoorlatende tegels gebruiken we schrob zeep doordrengt met een mengsel van water en natriumbicarbonaat. Om vervuilde terrassen een beurt te geven zullen we eerder zuiver azijn of alcohol gebruiken.

Onze schoonmaaktechnieken voor tegelvloeren houden ook rekenschap met de staat en de oppervlakte van de vloer die moet gekuisd worden. In alle gevallen garandeert BELCCO u onberispelijke prestaties. De ervaring van onze ploegen laat ze toe nauwkeurige doseringen te maken en uw propere tegels te laten schitteren dankzij hun gespecialiseerde know-how en hun vakkundigheid.
 

Onze diensten voor het schoonmaken van buitentegels

Belcco stelt een breede gamma schoonmaakprestaties voor over heel België.
We kunnen op veel vlakken tussen komen:

  • Schoonmaak van tegels in industriele gebouwen en weer proper maken van burelen.
  • U kunt beroep op ons doen voor de reiniging van alle typen vloeren (tapijten en vloerkleden, vynil, enz...)
  • We gebruiken alleen kwaliteit schoonmaakproducten. We kunnen U ook bijstaan voor de onderhoud van uw parkings(binnen of buiten) en andere buitenshuize ruimtes.


Belcco is ook aanbevolen voor het ruiten wassen. We beschikken over de gevraagde expertise en de nodige uitrusting om op hoge gebouwen met veel verdiepingen  te werken. Aarzel niet om ons ook sneeuwontruimingsdiensten te vragen, rattenbestrijding, gebouwen ontsmetting of desinfectie en insectenvervijdering.
 

Een schoonmaakploeg beschikbaar  24u/24 et 7d/7

Eén van onze grootste troeven is onze spoed. We nemen het ten harte U in de kortste tijd van dienst te zijn. Onze professionele ploegen werken over gans Belgie. Voor de schoonmaak van buiten tegels beschikken we over 9 regionale vestingen. U kunt contact met ons opnemen voor het eender welke dienst en een gratis offerte aanvragen.

 

Ik wens gecontacteerd te worden over buiten tegelvloeren reiniging