Blauwe hardsteen schoonmaken met Belcco

Blauwe steen reinigen

Blauwe hardsteen geeft een bijzondere charme aan uw omgeving, maar het is moeilijk te schoonmaken. Om de charme te laten aanhouden is het noodzakelijk de hardsteen correct te schoonmaken. Belcco is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf met 20 jaar ervaring in het schoonmaken van blauwe steen en het legt u uit hoe u binnen- en buiten- blauwesteen kan schoonmaken.
 

Hoe kan men blauwe steen schoonmaken ?

Schoonmaak van hard- en natuursteen.

Bestand tegen alle soorten dagelijkse agressies, kan hardsteen binnenshuis gewoon met helder water gekuisd worden. Als U toch beslist zeep te gebruiken, neem er dan een natuurlijke.

In de badkamer gaat het er anders aan toe. Er worden dikwijls sporen gevonden van :

  • Kalk ;
  • Bloed ;
  • Vet.
     

De kalksporen verdwijnen in de onregelmatigheden van de steen. Als u beslist die sporen toch uit de hardsteen te verwijderen moet u goed opletten. u moet absoluut vermijden een anti-kalk product te gebruiken. Dit zou uw hardsteen kunnen beschadigen. Maar u zou een vloeibare oplossing van kaliumaluin kunnen gebruiken.

Om een bloedvlek van de hardsteen in uw badkamer te verwijderen, volstaat lauw water. Voor de vetplekken, kunt u een allesreiniger gebruiken.
 

De buitenshuize hardsteen schoonmaken

Buiten hoeft u uw hardsteen niet regelmatig te kuisen. U kunt één keer per jaar op het einde van de winter een "Grote opkuis" houden.

Gedurende de lente kunt u het uit hardsteen gemaakt terras kuisen met water waar een beetje bleekwater aan toegevoegd is. In de zomerse periode,volstaat nu en dan gewoon water met een vloertrekker. In geval van vlekken volstaat het ze onmiddelijk met water af te vegen, zo nodig met een afwasproduct.

Als er vetplekken zijn, kunt u gebruik maken van een ontvlekker. Voor wijn of soda vlekken, gebruikt u bleekwater of waterstofperoxyde. U doordrenkt er een vod mee en legt die op de vlek. Laat een paar minuten werken alvorens te spoelen.

 

Doe beroep op beroepslui voor de schoonmaak en de onderhoud.

Blauwe steen schoonmaken is een gevoelige handeling. Om te vermijden uw hardsteen door een fout uitgevoerde schoonmaak te beschadigen, doet u idealiter beroep op vaklui. Daarom staat het schoonmaakbedrijf Belcco tot uwer beschikking, bereid om uw hardsteen een beurt te geven. Of het nu gaat om een terras of oppervlaktes die van burelen of ondernemingen afhangen, BELCCO kan de blauwe steen ervan schoonmaken welke ook de ligging of de te kuisen oppervlakte.

Belcco is een in de schoonmaak gespecialiseerd bedrijf die méér dan 20 jaar ervaring heeft. Onze onderneming dekt het ganse grondgebied van Belgie  door zijn 9 regionale vestingen. Het zijn professionele ervaren werklieden die deel uit maken van Belcco, ze staan paraat om U hun diensten 24h/24 en 7j/7 te bewijzen.

Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

Ik wens gecontacteerd te worden over schoonmaken van blauwe steen