Schoonmaak en onderhoud van parketvloer

Schoonmaak en onderhoud van parketvloer

Massief eikenhout parket, hardhouten vloer, gewaxed parket, mandwerkparket, laminaatvloer... Ieder type parket verdient zijn eigen type onderhoud... Om hem te laten schitteren is een uitstekende know-how nodig. Wenst u de levensduur van uw parket te verlengen, doe dan beroep op Belcoo, professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak en het  onderhoud van parketvloer.
 

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in de schoonmaak en het onderhoud van parket?

Om houten parket doeltreffend te onderhouden en polijsten moet men subtiel te werk gaan en alle schadelijke invloeden van buitenaf verwijderen om het te laten blinken zoals ooit.

Met een professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaak en onderhoud van parket zoals BELCCO geniet u van de beste  expertise om uw vloer te laten schitteren. Een snelle tessunkomst en de keuze tussen verschillende aangepaste handelingen zijn troef, om uw parketvloer prachtig te houden.

Aarzel niet een gratis offerte te vragen en kies alleen de nodige handeling. Met BELCCO zult u er volledig tevreden van zijn en er nog kosten mee uitsparen ook. Deze onderneming biedt haar diensten en expertise in het parket- schoonmaken en onderhouden al 25 jaar aan, zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven.

 

Aangepaste schoonmaak voor uw type parket

Omdat parket levendig is, moet het constant gevoed worden en onderhouden. Daarom gebruikt  BELCCO professionele onderhoudsmiddelen en gespecialiseerd materiaal om het in al zijn pracht te herstellen : microfibre doekjes, natuurlijke was,...

Zorgvuldig uw parketvloer olien en polijsten met aangepaste middelen, dààr gaat het over. Bijvoorbeeld met bijenwas of  zelfs Carnaubawas dat gekend staat om zijn ongelooflijke glans.

BELCCO past zijn formule zorgvuldig aan voor elk type parket, om het grondig te reinigen en eventueel de oppervlakkige defecten weg te werken.

BELCCO kiest de beste producten, glansolie, onderhoudswas, verglaasing en andere  afwerkingen.  BELCCO zal u steeds de beste oplossingen voorstellen volgens uw behoeftes en in verband met uw type vloer.

Parket onderhouden, wij kennen er alles van!
 

Verdere diensten voor schoonmaak en onderhoud van vloeren

BELCCO's expertise in de schoonmaak van vloeren is veel breeder dan parket. Andere vloerbedekkingen komen ook aan bot : natuurlijksteenen vloeren reinigen, tegels schoonmaken, vast-tapijt shamponeren en vloerkleden kuisen, linoleum oppoetsen of beton afborstelen, u hebt de keuze, het kan allemaal.

Om uw interieur te doen glanzen en een uitstekende hygiëne te garanderen zijn onze verfijnde tussenkomsten 24u/24 et 7d/7 beschikbaar. Het schoonmaken en onderhouden van uw parket kan éémalig, dagelijks, wekenlijks of maandelijks gebeuren.

Schoonmaakprestaties op maat kunnen ook uitgevoerd worden op parkings, in loodsen of andere bergingplaatsen. Vermeld nauwkeurig uw voorwaarden en verwacht prestaties die u blij zullen verrassen.
 

Parket schoonmaak en onderhoud overal in België

In Brussel, Luik, Luxemburg, BELCCO werkt overal in België in gemeenschappelijke gebouwen, ziekenhuizen, ondernemingen, handelszaken, KMOs of bij particulieren, voor de schoonmaak en onderhoud van parketvloer. Een onberispelijke dienst en een volmaakt vervolg staan in voor al uw werkzaamheden.

Ik wens gecontacteerd te worden over schoonmaak en onderhoud van parketvloer