Schoonmaakbedrijf voor schoonmaak van vinyl of linoleum vloer

Schoonmaak van vinyl of linoleum vloer

Hip en trendy dezer dagen, vinyl vloer is onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te plaatsen. Toch is het belangrijk te weten hoe u zo'n vloer het best kan schoonmaken. BELCCO, is een professionneel schoonmaakbedrijf al 20 jaar gespecialiseerd in het kuisen van vinyl, over heel België. Dit zijn de raadgevingen die ze geeft om u vinyl vloer niet te beschadigen gedurende de schoonmaak en de onderhoud. 
 

Hoe een vinylvloer schoonmaken?

Gewoon dagelijks gereedschap is voldoende om uw vinylvloer proper te maken.
 

Schoonmaak van vinyl, onmiddellijk na de plaatsing

Onmiddellijk na de installatie van een viniy vloer moet u alle schoonmaakmiddelen vermijden te gebruiken, zelfs al gaat het over een aangepast product voor zo'n vloer. Uw vinylvloer moet gewoon met een droge lap of een stofzuiger opgekuisd worden. Een dwijl of een lichtjes vochtige microvezellap kan ook. Of een zachte bezem.
 

Schoonmaak van vinyl en dagelijks onderhoud

Vermijd volgende producten te gebruiken voor de dagelijkse schoonmaak en onderhoud van vinyl :

  • Schuurpoeders ;
  • Sponzen ;
  • Nagellak Remover of ander oplosmiddel ;
  • Acetone ;
  • Chloorhoudend product ;
  • Fel geconcentreerde schoonmaakmiddelen.
     

Vermijd ook de stoomreiniger te vaak te gebruiken, dat zou de glans van uw vloer kunnen wegnemen. Nooit was of vernis op de vloer doen, dat zou hem kunnen beschadigen. Olievlekken of urine, azijn en veel zure producten moeten zo vlug mogelijk van de vloer verwijderd worden op gevaar van verkleuring. Vinyl reinigen doet u met een microvezel borstel. Die moet vochtig zijn met zeepsop, en uitgewrongen. Detergens is absoluut uit den boze; gebruik liever een afwasmiddel.

Om sporen op een vinylvloer weg te werken, moet u een microvezel bezem gebruiken die u indrengd met een mengsel van water en azijn.

Verschillende middelen zijn mogelijk om vlekken te verwijderen. Bijvoorbeeld een paar druppels ciitroensap tegen thee- of koffie- en alcoholvlekken. White-spirit is wat u nodig hebt voor wasvlekken. Er zijn ook andere vloeistoffen voor specifieke vlekken.
 

Oproep doen op professionele schoonmakers om vinyl te kuisen

De verfijning van vinylvloer moet niet meer bewezen worden. Op idëale wijze doet men dus oproep op professionele ondernemingen zoals Belcco om een vinylvloer te reinigen.

BELCCO is aanwezig op heel het belgische grondgebied. Het biedt al meer dan 20 jaar dagelijks haar schoonmaakdiensten aan heel veel klanten. Met haar ervaren professionele schoonmaakploegen zal het voor kwaliteitwerk zorgen voor de onderhoud en schoonmaak van uw vinylvloer.

Vraag een gratis bestek nu!

Ik wens gecontacteerd te worden over schoonmaak van vinyl of linoleum vloer