Ruitenwassers in hoogte

Ruitenwassers in hoogte

Op zoek naar een professionele ruitenwasser in hoogte ?

BELCCO is een schoonmaakbedrijf met méér dan 25 jaar ervaring. We zijn ook gespecialiseerd in ruitenwassen in de hoogte over heel België.

Onze professionele ruitenwassers gebruiken top technieken en gondelliften voor het kuisen van kleine en moeilijk bereikbare ruimtes. Onze schoonmaakploegen kunnen ook binnen en buiten beglaasde oppervlaktes in het algemeen kuissen, ook het raamwerk, de verlichting, erkers, panoramaramen en winkel uitstalramen.
 

Uw in hoogte ruitenwasser, overal in België

Voor het wassen en de onderhoud van ruiten in hoogte, doet U oproep op een professionele ruitenwasser. Onze ploegen verplaatsen zich overal in België.
 

Onze technieken en uitrusting voor het ruitenwassen in hoogte

Voor optimale vakkundigheid en veiligheid zijn al onze ruitenwassers opgeleid voor ruiten in hoogte te wassen en zijn ze drager van officiële brevetten. Ze zijn speciaal uitgerust om in hoogte te werken

  • Hangende Gondel (met hangkabels tegen uw gevel) ;
  • Telescoopgondel hangend aan Hefbrug (afstandig van uw gevel) ;
  • Schaarlift vanop de grond bestuurd (wagentje langs de gevel rijdend) ;
  • Telescopische palen ;
  • Speciale hoogladders ;
  • Hoogte stellingen.

Wij gebruiken ook alleen kwaliteits schoonmaakmiddelen en we kunnen osmosewater zonder zeep gebruiken om de ruiten  van uw gebouw of uw handelszaak  te doen schitteren.
 

Tot wie richten zich onze ruitenwasser diensten?

Onze in hoogte ruitenwassers prestaties richten zich op alle typen bedrijven. Onder onze klanten hebben we grote en kleine re ondernemingen maar ook KMOs, zelfstandigen en particulieren, onder meer voor het schoonmaken van verandas, luifels, hoge vensters, dakvensters en Velux.

Onze vaklui kunnen opgeroepen worden voor éénmalige tussenkomsten, of voor regelmatig onderhoud.

Contacteer ons voor een gratis bestek. Onze gespecialiserde in hoogte ruitenwassers zullen heel snel tot uw beschikking staan.

Ik wens gecontacteerd te worden