Belcco, Schoonmaak Bedrijf
Schoonmaak Bedrijf
NL FR
Klassieke schoonmaakVloerbehandeling Ramenwasserij Gespecialiseerde behandelingen Handyman Supplies Andere diensten Member of XL Group
  1. Schoonmaakbedrijf
  2.  ›› 
  3. Andere diensten
  4.  ›› 
  5. Sneeuwruimen - zoutstrooien

Sneeuwruimen en zout strooien op uw bedrijfsparkeerterrein of privéweg.

Zware sneeuwval? Onbereikbaar of glad parkeerterrein? Zorg dat u niet aansprakelijk gesteld wordt voor winterse ongevallen. De firma Belcco levert al bijna 25 jaar sneeuwruimdiensten aan Belgische ondernemingen om hun parkeerterreinen te beveiligen en ze snel weer toegankelijk en operationeel te krijgen voor klanten en leveranciers.

sneeuwruimen bedrijf en zoutstrooierseen eigen parkeerplaats schoonmaak

Een strenge winter kan uw bedrijf heel wat kopzorgen opleveren. Onze machines, van eenvoudige sneeuwruimers tot tractors met sneeuwschuivers, kunnen op elk moment overal in België snel ingezet worden.

Zelfs als het niet sneeuwt kunnen uw parkeerterrein, weg of portaal bedekt zijn met ijzel. Dat maakt hen glad en gevaarlijk. Onze strooidienst kan preventief of op verzoek werken. Van 1 november tot en met 31 maart bieden wij u een 24/7 wachtdienst aan. Wij zijn dag en nacht bereikbaar om onze klanten snel en doeltreffend uit de nood te helpen.

Gebruik ons formulier om snel een offerte aan te vragen voor sneeuwruiming en strooidienst. Een van onze adviseurs zal u snel contacteren.

Zoekt U een bedrijf
om sneeuw te ruimen?

Contactpersoon *

Bedrijf *

Telefoon *

Postcode *

Bijkomende informatie

LET OP: De aanvragen voor werk en CV
wordt niet verwerkt via dit formulier!