Belcco Schoonmaakbedrijf

X

Regio


Phone nummerNL FR

Schoonmaak van kantoren in Brussel Schoonmaak van kantoren in Brussel Schoonmaak van kantoren in Brussel
  1. Schoonmaakbedrijf
  2.  õ 
  3. Schoonmaakbedrijf in Brussel

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Brussel?

Zoals elke onderneming wel weet, vergt schoonmaken tijd en specifieke vaardigheden. Om geld uit te sparen, staan heel wat bedrijven zelf in voor de schoonmaak van hun werkruimtes, ook al is dit een vervelende klus en gaat het vaak ten koste van het professionalisme en de rendabiliteit!

Gelukkig heeft Belcco, uw schoonmaakbedrijf in Brussel, in het Brussels Gewest een antenne in Oudergem, waar u terecht kunt voor een kwaliteitsvolle dienstverlening tegen een schappelijke prijs.

Ons schoonmaakbedrijf in de hoofdstad is er zowel voor professionelen als voor particulieren en staat borg voor een perfecte werkomgeving: niet alleen proper maar ook hygiŽnisch.

Belcco, het beste schoonmaakbedrijf in Brussel

Dankzij grondige opleidingen heeft ons voltallige personeel een uitgebreide kennis op vlak van schoonmaken. Ze gebruiken kwaliteitsvolle onderhoudsproducten (bleekwater, detergenten, ontkalkers, enz.) die bovendien ook gebruiksvriendelijk zijn voor onze schoonmaaksters en andere werknemers. Belcco, schoonmaakbedrijf, gebruikt materiaal dat aan elk type vloer in werkruimtes is aangepast (boenmachines, machines voor het schoonmaken van tapijten, enz.).

Dienstenaanbod van ons bedrijf

De schoonmaak van kantoren vereist bepaalde vaardigheden en heel wat professionalisme. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft dit Brussels schoonmaakbedrijf zich gespecialiseerd in het onderhoud en de schoonmaak van industriŽle kantoorruimtes in Elsene, Brussel, Ukkel, Bosvoorde, Evere, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Anderlecht, Schaarbeek, Molenbeek, enz.

De schoonmaak van kantoren gebeurt door gespecialiseerd personeel, dat niet enkel uw kantoren schoonmaakt maar ook gangen en gemeenschappelijke ruimtes zoals kantines, refters, messes of vergaderzalen. Op vlak van schoonmaak van kantoorruimtes in Brussel of in de Rand leveren we verschillende diensten:

Tal van schoonmaakdiensten en optimale beschikbaarheid

We zorgen ook voor de schoonmaak van uw buitenramen en van buitenruimtes, het sneeuwvrij maken van parkings en het onderhoud van opritten en toegangswegen.

U kunt bovendien een beroep doen op onze conciŽrge ook gekend als 'Handyman', die ook buiten Brussel al uw klusjes opknapt.

Beschikbaarheid is een van de voornaamste troeven van Belcco, het Brusselse bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en schoonmaak. We werken met een schoonmaakteam dat 7/7 en 24/24 in de hele hoofdstad prestaties op maat levert.

Vraag voor uw bedrijf in Brussel gerust een gratis bestek aan voor onze schoonmaakdiensten.
Wij zijn ook actief in Vlaams-Brabant.